• GO TO GLOBAL SITE
INOXPA SKANDINAVIEN A/S

Langballe 2, DK – 8700

Horsens, Denmark

Contact us
02/11/2020

Nyt projekt vedr. Ventiler med kvart omdrejning

Nyt projekt vedr. Ventiler med kvart omdrejning

Parallelt med fremstillingen af butterflyventil nr. 2.000.000, lancerer INOXPA et nyt projekt til modernisering af ventiler med kvart omdrejning og tilbehør som en del af vores kontinuerlige innovation og forbedring af design, funktion og kvalitet inden for alle produktlinjer. 

Dette projekt inkluderer nye butterflyventiler og kugleventiler, en ny pneumatisk aktuator og en ny styreenhed C-TOP S.

· Den nye butterflyventil A480 / A490 er kendetegnet ved et fornyet design, både indvendigt og udvendigt. Indvendigt afspejles forbedringerne gennem de materialer, der er anvendt i pakningerne og designet, der garanterer et godt sæde samt en perfekt tætning, såvel som et mindre moment, større holdbarhed og funktionspålidelighed.

Udviklingen af denne nye ventil er baseret på et udførligt studie af det hygiejniske design og tager hensyn til materialer for komponenter og tætninger (3A-certificeret), overfladefinish og -type, let adgang til komponenterne, samlet udtømningsevne, tæthed og ”rengørbarhed”. Alle disse faktorer er blevet taget i betragtning i henhold til kriterierne i EHEDG-certificeringen.

Dette fortræffelige hygiejniske design resulterer i besparelser i installationsomkostningerne, færre cyklusser og produkter i rengøringen og dermed mere tid til produktion, forlængelse af reservedelenes levetid og mindre forurening af miljøet takket være et mindre forbrug af vand og rengøringsprodukter.

 Udvendigt ses ændringerne i monteringen af aktuatoren, der er blevet udstyret med et nyt beslag, som takket være udformningen og fastgørelsesanordningerne reducerer antallet af udgaver fra 7 modeller til kun én med de fordele, som dette indebærer både for fremstillingen og for varelageret.

· Den nye kugleventil A640 har fået et bedre indvendigt design uden ændringer af den udvendige udformning bortset fra hullerne til det nye beslag, der, som i butterflyventilernes tilfælde, har reduceret antallet af udgaver.

Indvendigt har sædet for tætningerne fået ny udformning og giver en bedre og forlænget holdbarhed af disse, hvilket samtidig resulterer i en bedre tilpasning af kuglen og bevarer momentet i løbet af hele ventilens levetid og således øger dens pålidelighed.

Alle mål, både DIN og OD, tillader passage af ”piggingsystemer” til produktgenvinding.

· Den nye pneumatiske aktuator går fra to udgaver (en uden styreenhed og en forberedt til styreenhed) til én enkelt model, hvor en supplerende komponent muliggør påsætning af styreenhed  Denne forbedring forenkler udvalget og giver mulighed for at føre et bedre varelager. Indvendigt er der sket en forbedring af både udformning og komponenter, hvilket medfører, at anvendelsesområdet af den mindste af de tre størrelser, der leveres, øges til DN50-ventiler og 2 tommer. Løsning med dobbeltvirkende aktuator er også tilgængelig fremover.

· Smart C-TOP S er en ny generation af styreenheder  med et nyt kompakt design, 360º visning og de nyeste teknologiske fremskridt, der giver mulighed for en hurtigere og mere intuitiv automatisk konfiguration og en betydelig reduktion af installationstiden.

Også tilslutningerne er blevet forbedret ved tilføjelse af ”multipin”-løsningen, og den nye lineære føler garanterer den perfekte detektion af bevægelserne i ventilakslen.

Ctop-S leveres i “standard” digital- og As-I-udgaver og er ydermere kompatibel med resten af Inoxpas ventilsortiment: plade- og sædeventiler, hvor sædeventilerne som følge af disse styreenheder har undergået en stor ændring takket være den hurtige installation og en forbedret funktion.

Som helhed repræsenterer dette program et stort fremskridt, der aktualiserer og moderniserer ventilsortimentet, og er resultatet af at lytte til kundernes behov samt ønsket om at anvende de nyeste teknologiske fremskridt og hygiejniske krav til at forbedre pålideligheden og holdbarheden af alle disse komponenter.

Flere nyheder

Videos

View online all available videos of INOXPA's extensive product range


Se mere