• GO TO GLOBAL SITE
INOXPA SKANDINAVIEN A/S

Langballe 2, DK – 8700

Horsens, Denmark

Contact us
18/07/2019

Omrørere: fødevaregodkendt olie

Omrørere: fødevaregodkendt olie

Alle gearmotorerne på INOXPA-omrørerne indeholder fødevaregodkendt olie kategori H1 (lejlighedsvis kontakt med fødevarer) registreret af NSF (National Sanitation Foundation). Denne internationale organisation overvåger fremstillingsprocessen af et produkt og bestemmer, om produktet overholder de specifikke normer for sikkerhed, kvalitet og bæredygtighed.  

Fødevareolie er betegnelsen for hvilket som helst industrismøremiddel, som anses for at være sikkert til lejlighedsvis kontakt med produkter, der antages at ville blive indtaget af mennesker eller dyr, forudsat at man ikke overskrider en bestemt koncentration. 

Den lejlighedsvise kontakt bliver almindeligvis ikke bemærket og kan ske ved dryp, kontakt eller spild.  For så vidt angår røreværker, kan der opstå en lækage eller spild af den olie, der er i røreværkets gearmotor, og således kan denne olie komme i kontakt med produktet i tanken.  

Det udgør et vigtigt kvalitets- og sikkerhedsaspekt i vores sektor og adskiller os fra fabrikanterne af industrielle røreværker.

Flere nyheder

Videos

View online all available videos of INOXPA's extensive product range


Se mere