• GO TO GLOBAL SITE
INOXPA SKANDINAVIEN A/S

Langballe 2, DK – 8700

Horsens, Denmark

Contact us
13/07/2020

Renovering af komponenter

Renovering af komponenter

Renovering af komponenter har væsentlige fordele, fordi det bidrager til at forlænge udstyrets levetid. Derudover opnår en renovering, at den brugte komponent generhverver sine egenskaber og kan yde en optimal præstation.  

Det er også ideelt til at renovere gamle modeller. Det er nyttigt, at installere nye optioner med mere aktuelle certifikater og godkendelser for at sikre sig en opdateret udgave, der overholder de gældende bestemmelser inden for fødevare- og lægemiddelsektoren.

En renovering omfatter eftersyn, reparation og opdatering af komponenterne samt, hvis det er nødvendigt, udskiftning af de dele, der er blevet skadet som følge af brug eller tidens gang. 

Medarbejderne i vores tekniske afdeling udfører en diagnose, vurderer, renoverer og afprøver komponenterne i henhold til præcise metoder.

En specialiseret diagnose

En renovering af komponenter udført af INOXPA omfatter en forudgående vurdering af hver enkelt del. Komponenterne bliver demonteret og analyseret med præcision og grundighed. Herefter sendes et tilbud til kunden inden for ca. 48 timer.

Hvorfor udføre en renovering?

- Besparelse sammenlignet med køb af en ny komponent

- Generhvervelse af ydeevne

- Komponenter afprøves 100 % før forsendelse

- Alle komponenter returneres med garanti

Proces

- Tilstandserklæring og accept af tilbud på diagnose

- Demontering og vurdering

- Accept af tilbud

- Eftersyn og udskiftning af sliddele

- Renovering af hydrauliske dele

- Prøvebænk

Prisen for udarbejdelse af tilbud er DKK 750,- som trækkes fra ved accept af tilbud eller køb af nyt udstyr. Hvis tilbuddet godkendes, efter at diagnosen er stillet, udføres renoveringen af komponenten.

Hvis tilbuddet ikke accepteres, sendes komponenten tilbage til kunden uden at være repareret og i demonteret tilstand.  INOXPA påtager sig ikke transportomkostningerne i forbindelse med returnering undtaget i tilfælde af udtrykkelig anmodning herom, og de vil da blive påført tilbuddet.

Tilbuddet udarbejdes ikke, hvis udstyret ikke er ledsaget af en tilstandserklæring (89/391/EØF).

Fordele

- Renoverede komponenter har en garanti på 6 måneder

- Montering af originale reservedele

- Der kan tilføjes optioner, som komponenten ikke havde før (i forbindelse med nye anvendelser)

- Mulighed for opdatering af gamle modeller (dele med aktuelle certificeringer og godkendelser)

- Fast pris. Efter modtagelse af tilbuddet, vil INOXPA’ s pris ikke blive genstand for uventede ændringer 

INOXPA-garanti

Renoveringen afsluttes med en afprøvning på fabrikken og levering af komponenten til kunden. Den renoverede komponent returneres med INOXPA-garanti, de leverede dele garanteres mod produktionsfejl eller fejlbehæftede materialer for en periode af et år. Reparationsgarantien er på 6 måneder. 

Vores netværk er globalt med mere end hundrede distributionspunkter over hele verden. For at kunne tilbyde løsninger, der passer til alle vores kunders behov, tilbyder vi teknisk service i alle vores distributionspunkter: udskiftning af tætninger, pakninger, oplæring af brugere.

Ønsker du en skræddersyet diagnose for renovering? Du er altid velkommen til at kontakte os!  

Flere nyheder

Videos

View online all available videos of INOXPA's extensive product range


Se mere