• GO TO GLOBAL SITE
INOXPA SKANDINAVIEN A/S

Langballe 2, DK – 8700

Horsens, Denmark

Contact us
10/12/2019

Sidemonterede Røreværker LR/LM

Sidemonterede Røreværker LR/LM

Serien af sidemonterede røreværker er udformet til brug i vedligeholdelses- og blandingsfunktioner af produkter med lav viskositet. De finder anvendelse i proces- og lagertanke inden for fødevareindustrien til produkter såsom mælk, olie, vin, øl, juice og alkohol.

Et af de særlige kendetegn ved de sidemonterede røreværker er, at de er økonomiske til anvendelser i store beholdere i modsætning til vertikale omrørere i tanke af lignende volumen.

Vores serie af sidemonterede standardomrørere omfatter LR-modellerne, som er drevet af en gearmotor ved en hastighed på 200 o/m og fungerer ved få omdrejninger for at frembringe en jævn omrøring eller sørge for omrøringen af produktet, og på den anden side har vi LM-modellen, som drives af en direkte motor med en hastighed på 1000 eller 1500 o/m for at kunne frembringe en mere intens omrøring.

Disse røreværker installeres i skrå stilling i den nederste del af tankens svøb, og driftsprincippet er baseret på rotationen af propellen, som skaber en strøm, der presser produktet ned mod beholderens bund og får det til at stige op mod væskeoverfladen langs tankvæggen modsat omrøreren.

Disse røreværker er robuste og lette at vedligeholde. Takket være deres dimensioner og lave forbrug er disse omrørere en ideel løsning til installationer, hvor der er begrænsninger i energiforbruget, eller til store tanke, hvor det ikke er muligt at montere en vertikal omrører.

Vores tekniske afdeling udfører simuleringer af blandingsprocesserne med CFD-software (Computational Fluid Dynamics) for at optimere produktet og kunne tilbyde den bedst mulige løsning. 

Et af de stærke punkter i vores sidemonterede røreværker er deres kvalitet. Sammenlignet med konkurrerende produkter eller mere industrielle omrørere er overfladefinishen på vores røreværker enestående og præsenterer en overflade på mindre end Ra 0,8 på alle dele, der er i kontakt med produktet, og en færdigbehandling af høj kvalitet, der er meget værdsat af vores kunder.

En af de store forskelle mellem vores sidemonterede røreværker i forhold til vores konkurrenter, er, at alle gearmotorerne i de sidemonterede LR-omrørere indeholder fødevareolie i kategorien H1 (lejlighedsvis kontakt med fødevarer), der er registreret af NSF (National Sanitation Foundation). Denne internationale organisation gennemgår produktionsprocessen for det pågældende produkt og afgør, om produktet opfylder specifikke standarder for sikkerhed, kvalitet og bæredygtighed.

Udover kvalitet og sikkerhed, der er meget vigtige og væsentlige begreber inden for vores sektor, tilføres vores udvalg af omrørere en ekstra værdi, der adskiller dem i konkurrencen, og som er kendetegnende for god praksis.

INOXPA tilbyder forskellige versioner og optioner af sidemonterede røreværker, som f.eks. forskellige typer af tætninger og materialer, mulighed for propeller for kraftig strømning til LR-omrørere, motorkapper i rustfrit stål, motorer med forskellige beskyttelser samt mulighed for Atex-version. 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, står vores tekniske afdeling gerne til rådighed og kan hjælpe med at vælge den bedst egnede model ud fra den enkelte kundes behov og forudsætninger 

https://www.inoxpa.dk/company/contact

Flere nyheder

Videos

View online all available videos of INOXPA's extensive product range


Se mere