Kunden er en af de vigtigste bageri- og konditorivirksomheder i verden. Installationen blev implementeret i et af deres produktionscentre i Latinamerika.
Den store efterspørgsel efter surdej krævede design af et anlæg, der hurtigt kunne producere surdej af høj kvalitet.
”Vi opnåede en stabil produktion og surdej af høj kvalitet takket være INOXPA's system, som direkte forbedrede vores brødproduktion.”
”Vi opnåede en stabil produktion og surdej af høj kvalitet takket være INOXPA's system, som direkte forbedrede vores brødproduktion.”
INOXPA brugte deres ekspertviden indenfor blanding og omrøring til at designe og producere en komplet installation baseret på kundens behov. Dette skete på baggrund af en række udførte test på INOXPA’s eget pilotanlæg.
Desuden har det tekniske team stor erfaring inden for bageriindustrien og industriel produktion af bagværk, hvilket hjalp med at designe et anlæg, der passede til produktionscentrets krav.
Dette indebærer brugen af en reaktor med et omrøringssystem, specialdesignet og fremstillet af INOXPA, til at blande vand, mel og gær. I de næste 3 reaktorer kontrollerer fermenteringstemperaturen for at opnå et produkt af høj kvalitet. I hver fermenteringstank blev der monteret et prøvetagningspunkt for at overvåge pH og surhedsgrad.
Det komplette surdejsanlæg med CIP, fodret af en automatiseret faststofdoseringslinje, der også er installeret af INOXPA, indeholder følgende komponenter:
Kontrol over de fysiske og kemiske parametre for flydende gær for at garantere produktets kvalitet og homogenitet.
Et system, der kontrolleres af temperatursensorer gennem hele processen, hvilket bidrager til en højere kvalitet til fermenterings- og doseringsprocessen.
Topkvalitetsmaterialer, så hele anlægget betjenes korrekt.
Fuld automatisering for at reducere eventuelle menneskelige fejl og undgå gentagne opgaver for teknikerne.
Tanke med ATEX-beskyttelse for at sikre egnethed til meget komplekse omgivelser, som følge af tilstedeværelsen af støv i atmosfæren.
Surdejsproduktionsanlæg